VERÝ EMLAK?la Çeyrek Yüzyýl?.
VERi EMLAK 26.Yýlýnda , Ýzmir 6 Ofisiyle Kurumsallaþmaya Devam Ediyor...
Kategori : VERi EMLAK - Kurumsal Haberler
16 Nisan 2015 06:42
16724 kere okundu.
VERÝ EMLAK?la Çeyrek Yüzyýl?.
VERi EMLAK 26.Yýlýnda , Ýzmir 6 Ofisiyle Kurumsallaþmaya Devam Ediyor...
Kategori : VERi EMLAK - Kurumsal Haberler
16 Nisan 2015 06:42
16724 kere okundu.

VERÝ EMLAK’la Çeyrek Yüzyýl….
Ýlk Ve Merkez Ofisini Alsancak’ta Açan VERi EMLAK , 26.Yýlýyla Birlikte 6 Ofisiyle Ýzmir’de Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Ýzmir’deki Emlak Sektörünün Lideri Konumunda Bulunan VERi EMLAK , Sektörün Geliþiminde Ýlerlemesinde bir Pazar payýna sahip olmasýna katký saðlamaya devam ederken yeni nesil kadrosuyla  Birikimleriyle Birlikte Alsancak , Seferihisar, Mithatpaþa, Ürkmez, Karþýyaka ve Gaziemir’de Hizmetine Devam Ediyor.

VERi EMLAK , Kurucu Yöneticilerinden Sn.Hikmet Gökçe Ýle Yaptýðýmýz Söyleþide Konut Sektörünün Son Yýllarda Olduðu Gibi Bu Yýlda Yükseliþini Sürdüreceðini geçen yýl ise sektörün iyi bir performans gösterdiðini hatýrlattý. Gayrimenkul Kaybetmez,Deðer Kazanýr Politikasýndan’da Bahseden Sn. Gökçe Geçen yýl Türkiye’de 1 milyon 265 bin civarýnda daire alým satýmýnýn yapýldýðýný ifade etti. Sürekli Deðer Kazanan Gayrimenkul Sektörü Her Yýl Yatýrýmcýsýnýn Yüzünü Güldürdüðünü hatýrlatýrken Alacaðý Gayrimenkulun Doðru Yerde ve Doðru kiþiden alýnmýþ olmasýnýnda önemli olacaðýný aksi takdirde rotasýný yanlýþ rüzgarda takip eden bir gemi gibi olacaðýný belirtti.Emlak Sektörü Güvenli Limandýr, Gayrimenkul Diðer Yatýrým Araçlarýyla Kýyaslandýðý takdirde Karlýlýðýný kanýtlanmýþ bir yatýrým olduðunu , En iyi ve doðru bilgiyi VERi EMLAK ofislerinden , VERi EMLAK Ýnternet Sitelerinden, Alýnabileceðini 26 yýllýk bir deneyimin bunun güvencesi olduðunu teyit etti.

Yeni Bir Bakýþ Açýsý Kazanmak Yeni bir açýlým yapmak için kýsa ve orta vadede yatýrýmcýsýnýn yüzünü güldüren bir sektörde çalýþmanýn ; Rotasýný doðru çizmiþ olmanýn ,Müþterilerinin Kendisine gösterdiði memnuniyeti ,Esnaflýk Çizgisinde Sürdürmesinin de Doðru Ekip Arkadaþlarýnýn da Etkisinin olduðunu böylece 26 yýlý saðlam adýmlarla ilerleyebildiðini belirtti.Kiralamalarda ise Ýlk Baþta yine Doðru Bilgiyi Kendilerinden ,VERi EMLAK’tan alabilceðini söylerken , Araþtýrmalarýnýn iyi þekilde yapýlmasýný yaptýðý iþle kiraladýðý mecurun bulunduðu bölgesinin yada kiraladýðýný mecurun oturulabilecek hayatýný devam ettirecek doðru yerde olduðunu araþtýrdýðý bölgenin özelliklerini yaþamak istediði yeri doðru tercih etmelernin kendi yararlarýna olacaðýný önemle vurguladý.

Aksi Takdirde
bütün özlemlere hayalindeki hayata eksiksiz ve sürekli olarak ulaþmaktan duyulan memnuniyeti yaþayamacaðýný belirtti.

Son Olarak ,Ýzmir’de Emlak Ýle Ýlgili Bir Gayrimenkul Firmasý Tercih Edilecekse Bunun VERi EMLAK olmasý gerektiðinin doðru tercih olmuþ olacaðýný kaydetti.

Yeni Asýr Gazetesi.


#